Meny Stäng

Om

vem är isak?

"What you want is on the other side of fear" - Will Smith

Född 2001, 14 Februari.

Jag går RIG på Torsby Skidgymnasium (Stjerneskolan), vilket gör att jag tränar på skoltid samt får hjälp av tränare. Jag får även väldigt bra sparring, då jag tränar med andra duktiga skidåkare! Utöver skidåkningen så pluggar jag samhällsprogrammet-media. 

Mina intressen

Längdskidor

Är ett intresse som alltid finns där och präglar mitt liv. Jag genomför en elitsatsning på längdskidor och kämpar med allt jag kan för att försöka bli så bra som möjligt. Det som gör att jag älskar längdskidor är det faktum att man hela tiden måste utmana sig. Kroppen mår också väldigt bra av all träning (dåligt ibland också men så är det..).
Det absolut bästa med längdskidor är på våren när man kämpat sig igenom en hel säsong och belönas med vårskidåkning på Bruksvallarnas fjäll, som på bilden ni ser rakt upp!

film

Jag tycker om att skapa saker och ting, film är en av de sakerna. Jag tycker om att låta min hjärna komma med roliga idéer och när jag får dem så har jag inget annat val än att försöka så gott jag kan att få dem till verklighet. Jag älskar att skapa film/videor eftersom en bild kan säga tusen ord och varje sekund i en film visar 30 bilder.

Arbeta hårt.

Jag kan beskrivas som en väldigt effektiv arbetare, om det är något jag är intresserad av eller som jag själv ser gynnar mig i långa loppet. Jag tycker om att gräva ner mig i och jobba på olika projekt. Oftast är det så att jag behöver bromsa mig själv så jag inte tar på mig för mycket saker. Jag tycker om att göra mycket saker, men det får inte bli för mycket om jag ska hinna med allt jag vill!
Exempel på projekt jag medverkat i:
- När jag var liten brukade jag sopa gatorna från grus i samhället med min kompis innan sopningsbilen kom så jag och mina kompisar kunde åka sparkcykel/inlines och liknande. Det var inget litet projekt.
- Jag ägde Sveriges största Minecraft server, sveriges andra största och sveriges tredje största. Inte heller detta var ett jättelitet projekt, då vi fick runt 150 000 unika svenska spelare.
- Varit med och skapat en hel del hemsidor och olika backend system till appar/hemsidor.

Sommarträning

Är den bästa träningen som finns. Jag älskar att Cykla, framförallt landsväg. Jag älskar att träna i värme och leta efter en fin utsikt att kolla på. Jag älskar att springa långa distanser och jag älskar att springa tuffa intervallpass på myren eller i slalombackar. Känslan man får av sommarträning är speciell och där är det som lättast för mig att få så bra träning som möjligt gjord för att på vintern vara tillräckligt vältränad för att åka fort. Jag har hört att det är på sommaren som en skidåkare föds, och det är tur för mig för jag älskar att träna på sommaren!

musik

Skapa musik? Nja... jag tycker inte om att skapa musik men hade nog älskat om jag kunde. Lite så är det. Jag slutade på gitarr i 4:an för min kompis gjorde det och det är nog ett av mitt livs största misstag. Det är säkert inte försent att lära sig, men som det ser ut just nu lär jag inte göra det. Jag älskar dock att konsumera musik och gillar det mesta.

vara levande & uppleva

Jag är duktig på att arbeta, men mest glädje hittar jag i att leva och uppleva och det har jag inte minst märkt de senaste åren. Jag älskar att testa nya saker och utforska världen. Jag vill göra så mycket som möjligt och uppleva så mycket som möjligt. Jag vill resa och se hur man lever i andra länder och jag vill gärna utmana mina rädslor, som att tälta mitt i skogen (tycker mörker är obehagligt) eller hoppa ut från ett flygplan (inte jätterädd för höjder, men det är säkert läskigt)..
Utmaningar är kul. Testa nya saker är kul. Mitt liv ska inte präglas av samma saker hela tiden, för jag lever bara en gång och när den dagen kommer ska jag ha gjort mycket.

Få notiser

varje gång jag lägger ut ett inlägg. Prenumerera nu!