Meny Stäng

Sponsorer

Utan mina sponsorer vore inget möjligt.

Jag har fantastiska sponsorer som hjälper mig med min elitsatsning. Denna delen av sidan är dedikerad till dem som tack och för att visa er vad de handlar om.

Sponsorer

Atomic

Atomic sponsrar mig med skidor, pjäxor & andra accessoarer som är viktigt för en skidåkare. Atomic har helt fantastiska skidor, stabila och snabba. Är otroligt tacksam för att jag får åka för Atomic.

Ulricehamns if skidor

UIF Skidor sponsrar med allt från tävlingsdräkt till anmälningsavgifter och resor till tävlingar. Jag åker för en otroligt bra klubb som satsar på sina åkare. Jag tycker det är riktigt kul att få vara en del av en av Sveriges bästa skidklubbar.

skigo

SkiGo sponsrar mig med stavar, vallor och handskar. Deras grejer håller hög standard och de är väldigt innovativa, inte minst med skruv rämmen som de har på stavarna som är helt fantastisk. Är väldigt tacksam att ha SkiGo som sponsor!

vill du också hjälpa?

En elitsatsning i längdskidor är inte billig och det kräver mycket tid. Jag försöker ge tillbaka mycket till de som hjälper mig. Ta gärna kontakt så kan du både hjälpa mig med min elitsatsning och få något tillbaka!